Straumsnes Jazzklubb ble startet i mars 2014 og er en arrangørklubb som holder til ytterst i Tingvoll kommune på Nordmøre.

Målet vårt er å tilby konserter av høy kvalitet i et intimformat. Vi ønsker å presentere lokale jazzensembler og –musikere, så vel som nasjonalt kjente jazzartister.

Klubben ble startet av fire entusiaster som ønsker å bringe jazzen til publikum, både i nærmiljøet og i vårt distrikt. Gjennom konsertvirksomhet ønsker vi å etablere et miljø for jazz hos amatørmusikere og publikum samt skape en ny scene for allerede etablerte musikere.

Vi bruker de lokale grendehusene som scene for konsertene. Det innebærer at vi gjør om grendehus til jazzklubb med jevne mellomrom. Vi har enkel servering og satser på kortreist når det er mulig, blant annet ved samarbeid med lokale produsenter.

Vi har et mål om at publikum så vel som musikere skal ha en helhetlig og god konsertopplevelse i en atmosfære der musikken står i fokus.

Hilsen Ingelill Eide, leder, Rannveig Eikrem Jensen, nestleder/økonomiansvarlig, Rune Eide, booking/teknisk, Edward Eikrem Jensen, markedsføring.